top of page

Activitats

Corners artístics

“Shows take away” transformem l’escola en un festival, amb diferents corners on gaudir de la pràctica artística activa amb tallers lúdics i participatius de teatre, dansa, body percussion, arts plàstiques, activitats multi sensorials entre d’altres.

aula-musica-moderna-can-masallera-2017.webp

Minimusica

Activitat d’arts integrades, pels més petits. Mitjançant jocs i dinàmiques d’evocació treballem aspectes del llenguatge creatiu, la música i el moviment.

Girl with Guitar_edited.jpg

Batuescola

La nostra llarga trajectòria en formacions de percussió ens dona la capacitat de coordinar i dirigir la Batuescola, un projecte que apropa l’experiència de formar part d’una batucada als joves i infants dintre del seu horari lectiu.

Drummer_edited.jpg

Artsmakers

Un dels projectes d’innovació on cultura F hi participa, fer servir l’art com a vehicle per millorar les competències bàsiques dels nens i nenes de primaria. Mitjançant un projecte artístic global d’arts en viu. Diferents itineraris artístics; arts escèniques, dansa, conjunts instrumentals, arts visuals i plàstica i classes col·lectives d’instruments en tots els nivells des de infantil fins a cicle superior amb la finalitat de crear un espectacle multidisciplinari que es representat en públic.

nino-pintando-en-un-mural.jpeg

Tastets

Una proposta per treure l’artista que portes dins en tan sols una hora, un espai per jugar amb l’art i descobrir nous talents. L’oferta brinda l’oportunitat de fer un pica pica artístic i escollir tastets de totes les disciplines artístiques.

piano-ga695722e1_1920.jpg

Art Teràpia

Cultura F té el compromís d’oferir espais on gaudir de la pràctica artística per a totes les persones, des de fa un temps ens hem preocupat de mantenir una oferta de tallers i classes regulars de teatre, música, dansa i arts plàstiques per a participants amb diversitat funcional, estem orgullosos del projecte que realitzem amb el departament de serveis socials de l’Ajuntament de Viladecans, l’Associació ASDIVI i la Fundació Sant Joan de Deu treballem per el desenvolupament cultural de totes les persones.Nens i nenes, i adults amb necessitats especials poden gaudir d’una experiència artística professional i de tots els beneficis personals que els hi aporta la vivència de crear una representació teatral.

HSJD_hospital_Barcelona_800.jpeg

Mostra de teatre

Una activitat que a través del teatre vol millorar la competència lingüística catalana. Permet als infants gaudir de l’experiència professional de forma part d’un projecte escènic i estrenar l’obra de teatre en públic. Totes aquestes vivencies faciliten un aprenentatge significatiu i enriquidor pels joves. 

can-massallera.jpeg
bottom of page